MINŐSÉGPOLITIKA


Minőségpolitikánk fő célkitűzése, a cégünkhöz forduló ügyfelek ügyeinek szakszerű, pontos és gyors elintézése.

Szolgáltatásaink minőségére minden intézkedésünknél maximális figyelmet fordítunk. Minden munkatársunknak világosan kell látni, hogy a minőségi szemlélet meghatározó a munkafolyamatokban. Senki nem lehet közömbös a minőségcélokkal kapcsolatosan, hanem elkötelezett magatartással felelősséget kell vállalnia az általa vagy közreműködésével végzett szolgáltatás elvárt minőségéért, az ügyfelek és a felügyeleti hatóság által támasztott igények kielégítéséért.

A PINTÉR VÁM Kft minőségpolitikájának folyamatos megvalósítása érdekében a Kft vezetői létrehozták az ISO 9001:2000 (MSZ EN ISO 9001:2001) szerinti minőségirányítási rendszert, és példamutató aktív szerepet vállalnak annak működtetésében.
Munkatársainknak rendszeresen képezni kell magukat, hogy a tőrvényi, jogszabályi előírások maradéktalan betartása mellett feleljenek meg a megbízói elvárásoknak.

Eredményes működésünket hosszú távon kívánjuk biztosítani azzal, hogy szolgáltatásaink színvonalát - ügyfeleink igényeire figyelve - folyamatosan tökéletesítjük
  • szakképzett, jártassággal rendelkező munkatársak alkalmazásával
  • a munkavégzéshez szükséges és az ügyfelek kényelmét szolgáló környezeti és tárgyi feltételek megteremtésével
  • a munkavégzés szabályainak meghatározásával
A PINTÉR VÁM Kft beszállítóitól is elvárja, hogy közreműködjenek a megbízható, jó minőségű szolgáltatásnyújtás szerződésekben, megbízásokban meghatározott követelményeinek teljesítésében.

Nagykőrös, 2001.04.02.

ISO 9001 TANÚSÍTVÁNY

A látogatók száma 2007.02.11-től:  |  Összesen:299501  |  Ma:35  |  Jelenleg:1  |  statisztika
  webmester Email design by © Ceglédinfo